В обласній філармонії другий день триває Черкаський книжковий фестиваль.

17:07, 12 жов. 2019
 
В обласній філармонії  другий день триває Черкаський книжковий фестиваль.

Шістдесят три видавництва та півсотні авторів. В обласній філармонії  другий день триває Черкаський книжковий фестиваль. До обласного центру, аби презентувати свої твори, зустрітися з читачами і провести майстер-класи приїхали письменники з різних міст України, - розповіла Суспільному організаторка фестивалю Людмила Фіть. Подія в місті відбувається втретє.  Чим дивували відвідувачів сьогодні – розкаже Тетяна Недбайло.

Український актор та письменник Антін Мухарський презентує свою книгу «Кістяк із Чорнобиля». За сюжетом твору дванадцятирічний хлопчик, у пошуках свого тата, потрапляє до зони відчуження.

Сьогодні також відвідувачі фестивалю могли зустрітися із шеф-кухарем та автором книги «Зваблення їжею» - Євгеном Клопотенко. Ігор Зарудко  - креативний директор видавництва «Віват» із Харкова каже: привезли до Черкас 900 найменувань книг. Серед учасників фестивалю і видавництво «Час майстрів», яке спеціалізується на дитячій літературі. В організації фестивалю допомагають волонтери. Їх цьогоріч – 60.

Фестиваль можна відвідати ще завтра. Він триватиме із десятої години до шістнадцятої.