Дебютний альбом у стилі реп випустив журналіст Суспільного

14:28, 26 лис. 2019
 
Дебютний альбом  у стилі реп випустив журналіст Суспільного

Дебютний альбом про війну, політику та соціальну активність людей у стилі реп випустив журналіст Суспільного телебачення Віктор Пономарьов. Називається він “22”, бо, зі слів журналіста, писати його почав у 22 роки. На одну із пісень – зняв кліп, який сьогодні презентував у рідних Черкасах.

Зі слів музиканта над створенням першого альбому працював рік. Писав про вражаючі для нього історії, коли працював журналістом та телеведучим на каналі UA: Крим.
“Tа кількість подій, яку ми бачили, яку показували у випусках. І писав ці пісні я минулого літа. Дописував осінню 2018 року, якраз тоді голодував Сєнцов, дуже активно було по всьому світу, в Києві, Україні проводились акції на підтримку Олега Сєнцова у мене там є рядки. Саме новини, саме новинний формат. Я написав цю пісню і зрозумів, що хочу зняти про кліп, тому що вона мені дуже близька”.

Віктор не має продюсера. Акторами у кліпі були колеги та друзі музиканта.
“Cамому писати пісні, самому музику купувати або ж, знову ж таки, писати, самостійно вкладати, у моєму випадку, допомагають друзі”.

Записував свій дебютний альбом у Києві, на студії друга Андрія Лучанка.
“Mузика, яка наділена змістом, її набагато складніше просувати в маси, тому що все таки в Україні музична індустрія, шоубізнес сприймається з розважальної точки зору. Коли я почув тексти Віктора, то одразу зрозумів, що це дуже справжній чувак, в якого є дійсно, що розказати, тому працювати із ним було продуктивно і у задоволення”.

Черкаський музикант Костянтин Доброцький бачив кліп Віктора, ділиться враженнями від роботи свого колеги.
“Tе, що він сам хоче розвиватися витрачає на це свій час вільний, не вільний – це не важливо, але він витрачає свій час це дуже круто! Доволі якісний продукт, доволі якісно усе прописано, все досить сучасно звучить, ну дуже круто”.

Віктор додає – альбом стане близьким людям, які мають активну громадянську позицію.