Другий поверх хостелу для приїжджих спортсменів завершують обладнувати у Черкасах

10:17, 28 лис. 2019
 
Другий поверх хостелу для приїжджих спортсменів завершують обладнувати у Черкасах

Другий поверх хостелу для приїжджих спортсменів завершують переобладнувати у Черкасах. Про це журналістам Суспільного повідомив директор центрального стадіону, Юрій Гончаров. Житлові кімнати облаштовують у адміністративному приміщенні стадіону на другому та третьому поверхах. Оселитись у них зможуть до 50 осіб.

17-річний Артем Кулинич – футболіст. Нині оглядає кімнати. Розповідає, два роки тому, мешкав у такому ж приміщенні в іншій області.
"Грав я у «Кремні» Кременчуці. Жив в такому хостелі. Там, звичайно, були гірші умови, ніж у нас зараз будуть. Знав я про наш хостел. Мені дуже подобається – це буде дуже добре для футболістів, які до нас будуть приїжджати. Тому, що ми, коли їздимо за день до гри, і приїжджаємо в день гри – дуже незручно грати. А так, можна приїхати, відпочити, потренуватись, поспати і вийти вже свіжим на гру".

Робітник Микола Базилевський завершує роботу на другому поверсі. Розповідає, усі будівельні роботи тут завершені, залишилося постелити лінолеум та завезти меблі.
"З гіпсокартону було багато чого зроблено. Двері, все переробляли. Зараз закінчуємо ми. Намагатимемось на цьому тижні закінчити роботу. Найскладніше – уже позаду. Залишаються маленькі недоробки".

Директор стадіону Юрій Гончаров розповідає, вони облаштували кімнати, пофарбували стіни, замінили двері та зробили душові. Також спортсмени матимуть на поверсі їдальню.
"У нас буде 10 двохмісних номерів. Буде два чотирьохмісних, один шестимісний, один на вісім осіб. Один буде напівлюкс для тренерів і загальна кість осіб, яку ми зможемо прийняти 45-50 осіб. 45 осіб скажемо так. Сама вартість з переобладнанням, із облаштуванням кімнат меблями, орієнтовно, до півтора мільйона гривень. Зараз було видано підряднику 750 тисяч авансу і, я так розумію, що вже набагато більше зроблено".

Планують відкрити завершений хостел для спортсменів у грудні, говорить директор стадіону.