Чоловік, якого під час учорашніх перегонів у Черкасах збила автівка, у тяжкому стані

15:55, 7 жов. 2019
 
Чоловік, якого під час учорашніх перегонів у Черкасах збила автівка, у тяжкому стані

Про це Суспільному повідомив головний лікар Третьої міської лікарні швидкої медичної допомоги Олександр Федорук. За його словами, травмованого доставили до лікарні із переломом ноги та забоєм головного мозку. Як водій автівки, що збила людей, пояснює те, що сталося - розкаже Юлія Норовкова.

Момент аварії відзняв глядач Данило Стороженко, пригадує – це сталося о 16.30.

" На інших відео видно, що мати та дитина встигли відскочити, а мужчина знімав і не побачив, що на нього летить машина. Він вибіг і побіг до людини якого збив, подивтись шо з ним трапилось. Ніхто не  застрахований від цього випадку,  я вважаю, і не знаю, хто в цьому випадку винуватий чи організатори чи водій або сам чоловік".

Водій, що був за кермом автівки, - Олег Коваленко. Каже, для нього це не перші змагання,  момент аварії пам’ятає добре. Чоловік, якого збив, виявився його знайомим.

" Дві сесії я проїхав добре, а на третій сесії - перше коло  - машина потрапила в неконтрольований занос.  З якої причини – не можу сказати. Зараз мене цікавить не організація чи машина, мене цікавить, як почуває себе Андрій. Мені сказали, що він вже говорить, але досі всі на нервах, всі чекаємо".

Зі слів головного лікаря третьої міської лікарні Олександра Федорука – травмований чоловік нині перебуває в реанімації.

" Стан пацієнта на момент поступлення – тяжкий, йому надана допомога, було проведено перше оперативне втручання, і він знаходиться у відділенні анестезіології у тяжкому стані. Пацієнт у свідомості, в подальшому ще потрібне буде оперативне втручання на нижніх кінцівках".

Зі слів виконувачки обов’язків речника нацполіції області Наталії Ткачук, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "необережне тяжке тілесне ушкодження".

"Наразі слідство встановлює всі обставини події, збирає всі речові докази і надалі буде більше відомо, чому так сталося".

Нагадаю, учора, 6 жовтня, під час автомобільних змагань «Тайматтак» у Черкасах, машина одного із учасників змагань злетіла з траси та в‘їхала в людей. Троє осіб було травмовано, двоє з них від госпіталізації відмовилися.