На Черкащині зіткнулись 10 автівок та один рейсовий автобус

11:19, 26 лис. 2019
 
На Черкащині зіткнулись 10 автівок та один  рейсовий автобус

На Черкащині зіткнулись 10 автівок та один  рейсовий автобус «Варшава – Херсон». Як повідомила Суспільному речниця патрульної поліції області Зоя Вовк, дорожньо-транспортна пригода сталася о 6:45 в Уманському районі на трасі Київ – Одеса:

 ДТП сьогодні сталося вранці на 225 кілометрі автодороги Київ-Одеса поблизу села Фурманка Уманського району. В ДПТ потрапило 11 транспортних засобів: 10 автомобілів та один автобус для пасажирських перевезень. У салоні автобуса перебувало 20 пасажирів, ніхто не постраждав. У ДТП, яке сталося на Уманщині, постраждало троє осіб, їх госпіталізували до лікарні. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, яка встановлює деталі цього ДТП, а також інші спеціальні служби, які ліквідовують наслідки’’.  

 

Зі слів директора центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф області Ігоря Фесуна, травмовано 3 особи:

"Один із них з Молдови, стан якого дуже тяжкий. Доправлені вони всі в Уманську районну лікарню. Виїжджало три бригади з Уманської районної лікарні".   

Рух по трасі відбувається в реверсному режимі. Як повідомив речник нацполіції обласної Дмитро Грищенко, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.