Курс арт-терапії для людей з інвалідністю проводить черкащанка

11:19, 28 жов. 2019
 
Курс арт-терапії для людей з інвалідністю проводить черкащанка

Курс арт-терапії для людей з інвалідністю проводить черкащанка Тетяна Волочай. Заняття безкоштовні і відбуваються у центрі реабілітації та соціалізації людей з інвалідністю «Перспектива» двічі на тиждень. Зі слів Тетяни – робить вона це, аби показати наскільки талановиті відвідувачі центру.

Черкащанин Станіслав Кураса показує ялинку, яку зробили спільними зусиллями учасники гуртка арт-терапії. Каже – це була перша спроба виготовлення cаморобки. Тепер кожен працює над власною ялинкою.
«Це все-таки розвиває дрібну моторику і допомогає щось згадати, все-таки це проведення часу з друзями для спілкування».

Впоратись із бісером Насті Новаковій допомагає мама Тетяна. Каже – доньці працювати із цим матеріалом складно.
«Я подумала, що це справді класна ідея вийти за межі того приміщення, в якому ми знаходимось. Ми дуже задоволені тим, що ми маємо якесь приміщення де ми можемо розвивати наших дітей. Їхню моторику і світогляд їхнє творче почуття».

Курс арт-терапії у центрі реабілітації «Перспектива» проводить черкащанка Тетяна Волочай. Розповідає – заняття відбувають двічі на тиждень. Готові вироби – презентуватимуть на власній виставці, яку планують влаштувати 19 грудня.
«Це не просто якийсь гурток це не просто ми щось таке робимо, якісь абстрактні речі, ми виготовляємо новорічні поробки я хочу зробити виставку цих поробок, щоб суспільство бачило, що ці люди можуть робити ось такі прекрасні речі».