Квартири для АТОвців у переобладнаному дитсадку

15:15, 31 лип. 2019
 
Квартири для АТОвців у переобладнаному дитсадку

У житловий будинок для учасників АТО планують переобладнати частину приміщення колишнього дитячого садка у Іванківській об’єднаній територіальній громаді. Про це журналістам Суспільного повідомила голова ОТГ Леся Поліщук. У будівлі має бути вісім квартир – 1-2і 3-кімнатні квартири.

Із проханням переробити під квартири для учасників АТО Частину приміщення дитячого садка у селі Іваньки до голови об’єднаної територіальної громади Леся Полішук звернулися АТОвці, які не мають власного житла.
«На даний момент у нас вже погоджений детальний план території ось цієї всієї, тому що це будівля була не житлова, а її треба перевести в житлову. В наступному номері газети ми опублікуємо оголошення про початок громадських слухань і подамо детальний план на затвердження».

Леся Поліщук додає, нині в громаді 34 учасники АТО, 8 з них потребують житла. Власна квартира потрібна сім’ї Ковбасюк. Чоловік Лесі Ковбасюк в АТО був 14 місяців, нині – на заробітках закордоном.
«Зібрала хлопців АТОвців і спитала, хто хоче, де – на першому поверсі на другому, кого де влаштовує, в кого яка сім’я залежить від квадратури, і так вони там хлопці розібралися і взяли собі ділянки, але зараз на даний час виготовляють документи».