Виборчі дільниці сьогодні готують до позачергових парламентських виборів

13:40, 19 лип. 2019
 
Виборчі дільниці сьогодні готують до позачергових парламентських виборів

Облаштовують кабінки для голосування, розставляють урни та прикріплюють передвиборчі програми кандидатів. Виборчі дільниці сьогодні готують до позачергових парламентських виборів, що відбудуться у неділю 21 липня.

Голова однієї із виборчих дільниць, що розташована у танцювальній залі Черкаської загальноосвітньої школи № 32 Оксана Воловик прасує тканину.

Черкасець Дмитро Луб’янський прикріплює тканину до дерев’яного каркасу. Роботу майже завершив, залишилося занести до кабінок столи, розповідає Дмитро.

На столі працівники виборчої дільниці розкладають передвиборчі програми кандидатів. Далі їх прикріплюють до стіни у фойє школи, аби відвідувачі перед самим голосуванням змогли ще раз з ними ознайомитися, каже черкащанка Олена Березюк. Жінка допомагає облаштовувати дільницю.

Всього під час позачергових виборів до Верховної ради України у загальноосвітній школі № 32 працюватиме три виборчі дільниці. Дві розташовані у спортивній залі. Зі слів голови однієї із них Олександри Гнатюк, її дільниця майже готова до голосування.

Олександра Гнатюк говорить, через те, що у одному приміщенні розташовані дві виборчі дільниці інколи виникають незручності під час голосування.

Всього у Черкаській загальноосвітній школі № 32 проголосувати має більше 5 тисяч виборців.