Відсьогодні у Черкасах запрацювало 15 пришкільних таборів

14:22, 3 чер. 2019
 
Відсьогодні у Черкасах запрацювало 15 пришкільних таборів

Відсьогодні у Черкасах запрацювало 15 пришкільних таборів для дітей 1-4 класів та 32 мовних табори для учнів 4-7 класів. Про це розповів начальник управління освіти Черкаської міськради Євген Степко.

Із спортивної руханки розпочинається ранок в учнів пришкільного табору «Планета дитинства», що розташований у гімназії №9.
Батько другокласниці Андрій Некрасов розповідає, що літні табори – це хороше місце для його доньки, адже там вона проводить час з однолітками.

Зі слів директорки пришкільного дитячого табору Оксани Волочай, цього року при школі відпочиває 193 учні, які поділені на 8 загонів. Табір триватиме 3 тижні, - додає жінка.
Табір для учнів 4-7 класів «Sulaca» (салака), що перекладається як літній мовний табір. Тут учні вивчають англійську мову.
Зі слів вчительки англійської мови Марини Ніколаєнко, у мовному таборі навчається 77 учнів, які мають за семестр з англійської мови не менше 9 балів.
Зі слів начальника управління освіти Черкаської міськради Євгена Степка, з учнями пришкільних таборів працюють спеціально навчанні учителі.