З цілодобового на нічний домашній арешт - запобіжний захід для Дмитра Кухарчука

17:10, 6 тра. 2019
 
З цілодобового на нічний домашній арешт - запобіжний захід для Дмитра Кухарчука

З цілодобового на нічний домашній арешт – таку міру запобіжного заходу обрав сьогодні Придніпровський райсуд Черкас очільнику обласного осередку Нацкорпусу Дмитру Кухарчуку. Його звинувачують в організації масових заворушень у Черкасах 9 березня під час приїзду кандидата в президенти Петра Порошенка. 12 березня Дмитру Кухарчуку обрали міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт до 10 травня.


Адвокат Дмитра Кухарчука Володимир Волосовський клопотав про зміну запобіжного заходу – із цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання. Місцева прокуратура просила продовжити цілодобовий домашній арешт. Слідчий суддя Олександр Степаненко заслухав всі сторони справи та оголосив рішення.


Нагадаємо, Дмитра Кухарчука та ще шістьох представників Нацкорпусу затримали 10 березня. П’ятьох згодом відпустили. Їх підозрюють в організації масових заворушень у Черкасах 9 березня під час приїзду кандидата в президенти Петра Порошенка. Сутички між поліцією і «Нацкорпусом» сталися о пів на шосту вечора. Тоді було травмовано двадцять двоє правоохоронців.