Дмитро Кухарчук оскаржить рішення суду - два місяці цілодобового домашнього арешту

15:30, 13 бер. 2019
 
Дмитро Кухарчук оскаржить рішення суду -  два місяці цілодобового домашнього арешту

Про це Суспільному сьогодні повідомив його адвокат Володимир Волосовський. Нагадаю, запобіжний захід учора, 12 березня,  голові обласного осередку партії “Національний корпус” обрав Соснівський райсуд Черкас. Про 60 діб тримання під вартою без можливості вносити заставу клопотала місцева прокуратура.

Адвокат Дмитра Кухарчука Володимир Волосовський не згоден із учорашнім рішенням Соснівського районного суду. Захист готує апеляційну скаргу, її планують подати протягом найближчих  п’яти днів.

Чи оскаржуватиме рішення суду прокуратура, нині не відомо. Жодних коментарів з цього приводу прокури не надають. Причин не пояснюють.

Нагадаю,  учора Соснівський райсуд Черкас обрав для Дмитра Кухарчука два місяці цілодобового домашнього арешту, як запобіжний захід. Місцева прокуратура клопотала про тримання його протягом двох місяців під вартою   без можливості вносити заставу. Дмитра Кухарчука затримали 10 березня за підозрою в організації масових заворушень 9 березня під час приїзду кандидата в президенти Петра Порошенка. Тоді було травмовано двадцять двоє правоохоронців.