Українське радіо Рось — Суспільне радіо твого регіону

Українське радіо Рось — Суспільне радіо твого регіону

7 тра. 2021

Українське радіо Росьчастина Суспільного мовлення Черкащини. Разом із регіональним телеканалом UA: ЧЕРКАСИ та загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо ( Українське радіо Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. 

Ми не залежимо від олігархів чи політиків, не обслуговуємо жодних державних органів, політичних та бізнесових структур. Працюємо за найвищими журналістськими стандартами.

Сьогодні Українське радіонайбільша FM-мережа й найпопулярніше розмовне радіо країни.  Українське радіо Рось має щоденні регіональні врізки у цій мережі   з 12:10 до 13:00 та з 17:10 до 18:00.  Слухайте нас у Черкасах 91,4 FM, у Буках 106,9 FM, у Чигирині 101,3 FM або онлайн на сайті UA: ЧЕРКАСИ.

У будні о 12:10 та 17:10 команда новинарів філії Суспільного ЧЕРКАСИ готує інформаційні випуски новин для радіослухачів.

Проєкт черкаського Суспільного радіо «РадіоДень» можна не тільки слухати о 12:20 у радіоефірі але і дивитися на телеканалі UA: ЧЕРКАСИ о 12:10

Вечірнє аналітичне інтерв’ю з експертом  «Тема дня» слухайте у будні о 17:25. Ми працюємо, щоб пояснити слухачам причинно-наслідкові зв`язки головних процесів у регіоні. Охочі можуть долучитися до обговорення за телефоном 0472 33 54 62.

Також команда UA: Українське радіо Рось готує до ефіру програми:  «Арт-студія», «Досхочу», «Актуальний репортаж», «Світ спорту», «Подія тижня».

«Арт-студія» — інтерв’ю культорологічної тематики. Крім інформування про культурне життя регіону та творче середовище області, програма виявляє нові імена, таланти і є майданчиком для презентації черкаських митців. Програма транслюється щодня: у будні -12:45, у вихідні – 17:45.

«Досхочу» програма про музичні події в регіоні та презентація черкаських та українських прем’єр. Проєкт знайомить з новою українською музикою та розповідає про життя і творчість черкаських музикантів. У ефір виходить у суботу та неділю о 12:20.

«Актуальний репортаж» у програмі ми акцентуємо увагу слухача на важливих моментах та різних точках зору на проблему та її вирішення. Слухайте щодня: будні – 12:45, субота, неділя – 12:10.           

«Світ спорту» це дайджест головних спортивних подій регіону.  Ми знайомимо слухачів зі значними спортивними подіями Черкаської області та спортсменами, які представляють область на регіональній, всеукраїнській чи світовій арені. Програма виходить у ефір один раз на тиждень, у суботу (з повтором у неділю) о 17:10.

«Подія тижня» поглиблене аналітичне інтерв’ю на топ-тему тижня. Проєкт має на меті пояснити глядачу причинно-наслідкові зв`язки головних процесів в регіоні. Ефір двічі на тиждень: cубота, неділя – 17:20.

Нагадаємо, усі канали Суспільного радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio.  Також Українське радіо Промінь мовить в Умані  на 102,1 FM та Черкасах (Черкаська обл.) — 98,6 FM, а у Смілі на 90,3 FM Українське радіо Культура.

    Читайте також: Суспільне ЧЕРКАСИ: суспільний мовник завжди поруч

Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

 Як повідомити новину журналістам Суспільне ЧЕРКАСИ?

  • 0 (472) 33 54 59 — зателефонувати на гарячу лінію новин;
  • news.cherkasy@suspilne.media— відправити e-mail;
  • у месенджері через Facеbook;
  • написати в Інстаграм.

Наші контакти:

  • Філія акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" "Черкаська регіональна дирекція"
  • 18000, м.Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 35/1
  • (0472) 33 54 76, (0472) 33 54 62
  • press.cherkasy@suspilne.media                        

Відділ реклами

  • +38 (067) 918 26 05
  • ads.cherkasy@suspilne.media