UA: ЧЕРКАСИ: у новий 2022-ий — з оновленою телестудією

UA: ЧЕРКАСИ: у новий 2022-ий — з оновленою телестудією

11 січ. 2022

Перший ефір проєкту «Сьогодні. Головне» у 2022 році вийшов із оновленої телевізійної студії UA: ЧЕРКАСИ. Допрацьована звукоізоляція і новий дизайн додали сучасного акценту студійним проєктам Суспільне Черкаси.

«Ми зробили дизайнерське оновлення декору приміщення із елементами сучасного освітлювального обладнання. Покращили шумоізоляцію студії, встановивши металопластикові двері, — розповідає менеджерка Черкаської філії Суспільного Віта Каюк. — Результат роботи: затишна локація із краєвидами визначних місць міста Черкаси. Нове обличчя телевізійної студії відповідає сучасним вимогам телевиробництва, що дозволяє знаходити рішення для різноманітних творчих задумів. Ласкаво просимо!».

«Сьогодні. Головне» це вечірня інформаційно-аналітична програма, що виходить у будні о 19:20 на телеканалі UA: ЧЕРКАСИ. Щодня команда проєкту запрошує у студію експертів, фахівців, щоб розібрати найрезонансніші теми дня. Над програмою працюють Ольга Мацканіч, Максим Дубінський та Вікторія Хамаза.

«2022 рік ми розпочали ефірами в оновленій студії. Для команди — це неабиякий стимул. Адже проєкт “Сьогодні. Головне” розвивається та удосконалює як наповнення програми, так і візуальну складову, — коментує редакторка і ведуча Суспільне Черкаси Вікторія Хамаза. — Працювати в оновленій студії значно приємніше. Більше світла, комфортніше і зображення значно краще. Ми продовжуємо тримати курс на оновлення аби глядачі й надалі обирали саме нас».

Всі випуски проєкту сурдоперекладом супроводжує  Галина Абраменко.

Нагадаємо, регіональні телерадіокомпанії Суспільного разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

У Черкаській області це — телеканал UA: ЧЕРКАСИ,  Українське радіо Рось та діджитал-платформи:

Новини про Суспільне Черкаси, програми у записі та пряму трансляцію ефірного теле- та радіомовлення дивіться на сайті Черкаської філії.