«Музичні імпрези України» знову у Черкасах — Суспільне Черкаси інформаційно підтримує подію

«Музичні імпрези України» знову у Черкасах — Суспільне Черкаси інформаційно підтримує подію

20 сер. 2021

24 серпня нові твори сучасних композиторів України звучатимуть у святковому концерті. У фестивальних заходах «Музичних  імпрез України» візьмуть участь музиканти з Черкас, Києва, Харкова та Торонто. Суспільний мовник Черкащини підтримує фестиваль на правах інформаційного партнера.

«”Музичні імпрези” — це завжди нагода трохи більше зануритись у світ української академічної музики і відкрити для себе нові імена композиторів та виконавців. Приємно, що цього разу гостями заходу стануть лауреат 10 міжнародних композиторських конкурсів Олександр Щетинський, а також композитор і викладач Дмитро Щириця. Саму програму фестивалю можна умовно розділити на три частини: дитячо-юнацький концерт “Мелодії фонтану”, авторські проекти та концерт оркестрової музики “Дніпро, Дніпро”. Всі концерти відбуватимуться на свіжому повітрі у сквері Богдана Хмельницького і, думаю, це теж додасть фестивалю особливої атмосферності», — розповідає продюсерка Черкаської філії Суспільного Олена Баніна.

Команда Суспільного Черкас про події заходу розповість на всіх своїх платформах. Заплановано цикл тематичних програм «Арт-студія» на Українському радіо Рось за участю гостей і учасників фестивалю також про події фестивалю можна читати на діджитал-платформі Суспільне Черкаси і дивитись в ефірі телеканалу UA: ЧЕРКАСИ. 

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

На Черкащині це телеканал  UA: ЧЕРКАСИ і Українське радіо Рось. Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і регіональними новинами Черкащини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Черкаси у Фейсбуці, а також онлайн на сайті філії.