14.08.22. Новини. Суспільне Черкаси

14 сер. 20:00


Російські загарбники вночі з артилерії тричі обстріляли Нікополь. По Марганцю росіяни били з «Градів». У мирні квартали прилетіло 30 російських снарядів. Поранений 69-річний чоловік, він у лікарні.

Протягом останньої доби на Донеччині росіяни стріляли по теплоелектростанції, полях пшениці та житлових будинках. Є загиблі та поранені місцеві жителі.

По Миколаєву учора ввечері вдарили шістьома ракетами. Один чоловік поранений.

Обстріляли російські війська цієї ночі і Слобожанську громаду на південному сході Харківщини. В обласному військовому штабі повідомили про трьох поранених — одного чоловіка та двох жінок.

Дев’ять знищених російських танків за бій – досягнення роти танкістів, якою керував Сергій Пономаренко. Кожен четвертий у підрозділі Пономаренка – до лютневого вторгнення бачив танки лише у кіно.

Агропідприємство на півночі Чернігівщини не може вивезти зерно зі своїх складів через брак вагонів.

В Ірпені відкрили модульне містечко. Там можуть розселитися 350 людей, які втратили житло під час російських обстрілів міста.

У кропивницькому соціальному гуртожитку поселили 39 переселенців, яких евакуювали впродовж тижня з Донецької та Луганської областей.

У Копичинецькій громаді на Тернопільщині розпочали підготовку до опалювального сезону.

Етнографічний музей у селі Козубівка на Полтавщині став прихистком для переселенців. Нині у ньому мешкає пара з Харкова.

В одній із пекарень Черкас дітей вчили готувати булочки з маком. Пекарі показали всю послідовність кулінарного процесу – від замісу тіста, вибору начинки до випікання в печі.

Інші випуски
Більше відео