У Смілі почало мовлення UA: Радіо Культура

У Смілі почало мовлення UA: Радіо Культура

18 тра. 2020

Суспільне радіо розбудовує FM-мережу. У Смілі на хвилі 90,3 FM мовитиме UA: Радіо Культура.  Загалом три канали, UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь та UA: Радіо Культура, почали мовити в 18 містах України.

«Розбудова найбільшої в Україні FM-мережі — велика відповідальність. Адже одночасно ми ще вище підіймаємо планку якості контенту. Початок FM-мовлення одного або кількох каналів Суспільного радіо в місті означає, що тепер його мешканці мають змогу слухати новини без маніпуляцій, спілкуватися з політиками в прямому ефірі, дізнаватися щось цікаве для себе щоразу, коли вмикають приймач. Особливо важливо, що зростають мережі UA: Радіо Промінь та UA: Радіо Культура —,  нині вони збільшуються в рази. Величезне дякую департаментові розвитку мереж Суспільного, який докладає максимум зусиль для запуску FM-частот», — прокоментував член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за платформу радіо, Дмитро Хоркін.

UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа України. Вона охоплює понад 190 FM-частот.

FM-мережа UA: Радіо Промінь протягом останніх п’яти років збільшилася вп’ятеро. Нині це понад 60 FM-частот у 24 областях України.

FM-мережа UA: Радіо Культура зросла втричі — до 48 FM-частот у 22 областях України. 

 

Нагадаємо, у Черкаській області UA: Українське радіо та UA: Радіо Культура  можна слухати в FM-діапазоні:

 UA: Українське радіо

Буки - 106,9 МГц

Тальне - 105,2 МГц

Черкаси - 91,4 МГц

Чигирин - 101,3 МГц

 UA: Радіо Культура

Сміла - 90,3 МГц

Також UA: Українське радіо можна слухати онлайн на сайті UA: ЧЕРКАСИ та в мобільному застосунку suspilne.radio.