Сьомий етап Кубка світу з біатлону — дивіться на Суспільне Черкаси

Сьомий етап Кубка світу з біатлону — дивіться на Суспільне Черкаси

27 лют. 2024

З 29 лютого по 3 березня у норвезькому Голменколлені відбудеться сьомий етап Кубка світу з біатлону сезону 2023–2024. Наживо перегони транслюватимуть телеканал Суспільне Спортмісцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Черкаси, Суспільне Хмельницький, Суспільне Кропивницький, Суспільне Вінниця тощо) і сайт Суспільне Спорт.

У програмі змагань цього тижня — жіночі й чоловічі індивідуальні гонки, масстарти, одиночна змішана естафета та змішана естафета.

Графік трансляцій перегонів на платформах Суспільного:

  • індивідуальна гонка, жінки — 29 лютого, 15:15;
  • індивідуальна гонка, чоловіки — 1 березня, 15:15;
  • масстарт, жінки — 2 березня, 14:20;
  • масстарт, чоловіки — 2 березня, 16:20;
  • одиночна змішана естафета — 3 березня, 13:45;
  • змішана естафета — 3 березня, 15:45.

Читайте також: «Крим: 10 років окупації» — дивіться на ютуб-каналі Суспільне Крим

Наразі у загальному заліку Кубка світу найвище з українок розмістилася Юлія Джима — 20 місце. Також до 30 найкращих входять ще дві українські біатлоністки — Анастасія Меркушина на 26 місці та Ірина Петренко на 29-му. У чоловічому заліку найвище серед українців піднявся Дмитро Підручний — 37 місце.

Коментують біатлон на Суспільному Андрій Столярчук, Владислав Шалота, Андрій Сухецький та Ігор Астапенко.

Зазначимо, що Суспільне Мовлення є офіційним транслятором змагань IBU (International Biathlon Union) в Україні.

Ексклюзивні трансляції дивіться на телеканалі Суспільне Спортмісцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканалсайт та соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні та перевірені новини про Черкаси та область — на цифрових платформах: 

Телетрансляцію Суспільне Черкаси та радіоефір Українського Радіо Черкас онлайн шукайте на сайті філії.