«Минай» – «Динамо» — дивіться матч 16 туру УПЛ на Суспільному

«Минай» – «Динамо» — дивіться матч 16 туру УПЛ на Суспільному

1 гру. 2023

У неділю, 3 грудня, о 13:00 відбудеться матч 16-го туру Української Прем’єр-ліги (УПЛ) між командами «Минай» (Минай) та «Динамо» (Київ). Наживо матч покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Черкаси, Суспільне Вінниця, Суспільне Кропивницький, Суспільне Хмельницький та інші) та сайт Суспільне Спорт

Читайте також: Україна – Польща — Ліга націй з футболу серед жінок на Суспільному

«Динамо» наразі посідає 6 місце у турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 22 очки. При цьому кияни провели лише 12 ігор у поточному чемпіонаті. «Минай» продовжує посідати 16 місце у таблиці з 6 набраними очками.

Лідером Чемпіонату є «Дніпро-1» — 33 очки; за ним одразу розташовуються криворізький «Кривбас» та житомирське «Полісся» —  по 30 очок.

Зазначимо, у сезоні 2023-2024 Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт і соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.