«Герої наших сюжетів творять історію Черкас», — Вікторія Скубацька

«Герої наших сюжетів творять історію Черкас», — Вікторія Скубацька

8 лип. 2021

15 липня міжрегіональне шоу «Ранок на Суспільному» відзначатиме перший рік роботи в ефірі. Про події, пам’ятки і людей Черкащини всій Україні розповідає ранкова команда UA: ЧЕРКАСИ — журналістка Вікторія Скубацька,  оператор Олександр Кулик та режисерка монтажу Оксана Степаненко. Щоб презентувати свою роботу й ще раз нагадати глядачам про цікавинки Черкас вони підготували сюжет-презентацію. Буддистський храм, поселення на дамбі, ексклюзивний тролейбус і найголовніше — люди, що надихають міняти життя, розвиватись і дбати про оточення.


«”Ранок на Суспільному” — це історія і люди не тільки Черкас, а  й усієї України. За рік роботи в цьому проєкті ми зрозуміли, наскільки круту й важливу справу робимо, — розповідає спецкореспондентка UA: ЧЕРКАСИ Вікторія Скубацька. — Кожну історію ми проживаємо з героями. Причому кожен із команди це робить по-своєму: я — у тексті, оператор — під час зйомок, режисерка — через відео. Ми навчилися експериментувати».

Саме експериментом було моржування Вікторії.

«Для мене моржування стало справжнім викликом. Можливо, я б і забула про цю обіцянку, якби не заприсяглася перед усією Україною, — згадує Вікторія Скубацька. —  Це велика відповідальність, а підводити глядачів я не вмію і не хочу цього робити. Тому довелося заходити в холодну воду. Не знаю чи змогла б таке зробити в якомусь іншому проєкті».

За рік роботи команда зняла чимало рубрик, подієвих сюжетів, включалась наживо у всеукраїнський ефір. Говорили про медиків і медицину, розповідали про успішні приклади господарювання громад, про споживчі кошики та психологічні теми, показували історії цікавих черкащан.

Нагадаємо, «Ранок на Суспільному» виходить на UA: ЧЕРКАСИ та всіх регіональних телеканалах Суспільного щобудня з 6:30 до 9:00.

UA: ЧЕРКАСИ та UA: Українське радіо Рось разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і регіональними новинами Черкащини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Черкаси у Фейсбуці, а також онлайн на сайті філії.