Суспільне Черкащини розширює діджитал-платформу

Суспільне Черкащини розширює діджитал-платформу

17 січ. 2020

Нові можливості для збільшення аудиторії Суспільного Черкащини шукає команда, що працює над розвитком діджитал-платформи.

«Діджитал-платформи – це наш зв’язок із аудиторією щодоби, щогодини, щосекунди — каже шеф-редакторка новин UA: ЧЕРКАСИ Ніна Волощук. — Кожен користувач зможе переглянути новини Суспільного тоді, коли йому зручно і в якому форматі йому зручно. Також ми прагнемо підтримувати діалог із нашими глядачами, читачами й реагувати на їхні уподобання та пропозиції, аби зміцнити довіру».

Наразі ознайомитись з роботою Суспільного у Черкасах, відстежувати основні соціально-політичні теми області, переглянути телевізійну програму на тиждень чи дивитись онлайн-трансляцію радіо і телебачення можна на сайті філії, отримати розгорнуту і перевірену інформацію про події у регіоні на новинному сайті Суспільного. Оперативною платформою є фейсбук-сторінка UA: ЧЕРКАСИ. Саме тут публікуються повідомлення про надзвичайні події і є можливість долучитись до обговорення інформації чи запропонувати свою тему для висвітлення. Про життя команди UA: ЧЕРКАСИ поза кадром можна дізнатись на інстаграм-сторінці, також тут є фото з подій.  Отримувати інформацію в зручний для аудиторії час дасть можливість  Телеграм. Увесь відеоконтент можна переглядати на ютуб-сторінці. Нещодавно було створено і вайбер-канал. Його можна знайти за посиланням.

«Ми намагаємось оперативно реагувати на події в області й державі, — додає Ніна Волощук,  — наповнювати інформацією кожен ресурс, забезпечувати нашу аудиторію якісним контентом». 

Нагадаємо, поділитися новиною з Суспільним Черкащини, висловити свої побажання і зауваження щодо роботи діджитал-платформи UA: ЧЕРКАСИ можна зателефонувавши за номером  0472-33-54-59. Також можна надсилати електронні листи на адресу news.cherkasy@suspilne.media або писати нам повідомлення у соцмережах.