«Минай» – «Кривбас» — дивіться матч 15-го туру УПЛ на Суспільному

«Минай» – «Кривбас» — дивіться матч 15-го туру УПЛ на Суспільному

24 лис. 2023

У суботу, 25 листопада, о 13:00 відбудеться матч 15 туру Української Прем’єр-ліги (УПЛ) між командами «Минай» (Минай) та «Кривбас» (Кривий Ріг). Наживо матч покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Черкаси, Суспільне Кропивницький, Суспільне Хмельницький, Суспільне Вінниця та інші) та сайт Суспільне Спорт

Читайте також: Запуск нового спортивного телеканалу Суспільне Спорт відбудеться 29 листопада

«Кривбас» є одним з лідерів УПЛ на цей момент. Криворіжці мають у своєму активі 27 очок і посідають 3-є місце. 

Натомість «Минай» лишається на останньому місці у турнірній таблиці набравши 6 очок. Поєдинок проти «Кривбасу» стане дебютним для Желько Любеновича на посаді головного тренера «Миная», який змінив Володимира Шарана.

Лідером Чемпіонату є «Дніпро-1» — 30 очок, за яким одразу розташовується житомирське «Полісся» — 29 очок.

Зазначимо, сезоні 2023-2024 Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Нагадаємо, у листопаді відбудеться повноцінний запуск нового спортивного телеканалу Суспільне Спорт, який наразі мовить у тестовому режимі.

Суспільне Спорт — велика мультимедійна платформа, що охоплює телеканал, сайт і соціальні мережі. Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні та перевірені новини про Черкаси та область — на цифрових платформах: 

Телетрансляцію Суспільне Черкаси та радіоефір Українського Радіо Черкас онлайн шукайте на сайті філії.