Зустрічі з командою Суспільне Черкаси у громадах області: 26 — 29 жовтня

Зустрічі з командою Суспільне Черкаси у громадах області: 26 — 29 жовтня

3 жов. 2023

26 жовтня команда Суспільне Черкаси вирушить у громади, щоб запросити мешканців на безплатне навчання мультимедійної журналістики та відшукати гіперлокальних кореспондентів. Заповнюйте реєстраційну форму, щоб долучитися до зустрічей та стати частиною команди Суспільного. 

Тур триватиме з 26 до 29 жовтня, за цей час ми відвідаємо Уманську, Звенигородську і Шполянську, Канівську і Золотоніську, Корсунь-Шевченківську  громади.

Читайте також: «Життя — не тільки в столиці». Марія Фрей — про гіперлокальну мережу Суспільного та розбудову хабів у регіонах

Точний час і місце зустрічей повідомимо ближче до запланованих дат. Реєструйтесь завчасно, щоб не пропустити та дізнаватися усі новини — ставте позначку «Відвідаю» та «Цікавить» у фейсбук-події:

Запрошуємо на зустрічі активних мешканців, тих кому небайдужа доля своєї громади, хто працює чи хоче працювати у медіа. 

Як раніше зазначив Артем Шелковий, генпродюсер регіонального мовлення Суспільного, компанія шукає людей, які «вболівають за своє місто та громаду і готові стати її голосом»

Керівниця напряму проєкту із розбудови гіперлокальної мережі Суспільного Євгенія Гайфер зауважила, що мета поїздок у громади України — «не лише знайти гіперлокальних кореспондентів, а й виявити проблеми та потреби у громадах, привернути увагу до цих питань, спонукати до їхнього публічного обговорення та побудувати довіру між журналістами й місцевими жителями»

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

* Поїздки відбудуться в межах проєкту «Медіа мають значення — ініціатива з розвитку місцевого самоврядування та доброчесності» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». 

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, стійкому та підзвітному багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Оперативні та перевірені новини про Черкаси та область — на цифрових платформах: 

Телетрансляцію Суспільне Черкаси та радіоефір Українського Радіо Черкас онлайн шукайте на сайті філії.

* Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, стійкому та підзвітному багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.