Дивіться на Суспільне Черкаси завершальні дні змагань Ігор Нескорених-2023

Дивіться на Суспільне Черкаси завершальні дні змагань Ігор Нескорених-2023

14 вер. 2023

Суспільне продовжує висвітлювати Ігри Нескорених-2023, які проходять у німецькому Дюссельдорфі. Дивіться завершальні дні змагань 15 та 16 вересня на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Черкаси, Суспільне Вінниця, Суспільне Кропивницький, Суспільне Хмельницький тощо), сайті Суспільне Спорт та новому супутниковому телеканалі Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Читайте також: Суспільне транслюватиме матчі молодіжної збірної України U21 у відборі на Євро-2025

Збірна України успішно виступає на цьогорічних Іграх Нескорених. Наразі в активі української команди 25 медалей — 7 золотих, 13 срібних і 5 бронзових.

15 вересня сайт Суспільне Спорт і супутниковий телеканал Суспільне Спорт транслюватимуть змагання з 10:00. У програмі змагань — велоспорт, стрільба з лука та волейбол. О 22:00 на місцевих телеканалах дивіться добірку змагального дня. 

Церемонія закриття турніру відбудеться 16 вересня о 21:00. Її транслюватимуть на сайті Суспільне Спорт, супутниковому телеканалі Суспільне Спорт і місцевих телеканалах Суспільного Мовлення.

Трансляція змагань на сайті Суспільне Спортза посиланням.

На місці події у Дюссельдорфі працюють журналісти Суспільного. Інтерв’ю з учасниками української команди та інші ексклюзивні матеріали зі змагань читайте на сайті Суспільне Спорт за посиланням.

Ігри Нескорених — це змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення під час виконання службових обов’язків та бойових дій. Вперше Ігри провели у 2014 році, а збірна України дебютували на Іграх у 2017 році.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Зазначимо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні та перевірені новини про Черкаси та область — на цифрових платформах: 

Телетрансляцію Суспільне Черкаси та радіоефір Українського Радіо Черкас онлайн шукайте на сайті філії.