Жіноча збірна України з волейболу у відборі на Олімпіаду-2024 — дивіться на Суспільне Черкаси

Жіноча збірна України з волейболу у відборі на Олімпіаду-2024 — дивіться на Суспільне Черкаси

14 вер. 2023

З 16 по 24 вересня жіноча збірна України з волейболу гратиме у відбірковому турнірі на літні Олімпійські ігри 2024 року. Прямі трансляції матчів дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Вінниця, Суспільне Черкаси, Суспільне Кропивницький, Суспільне Хмельницький тощо), сайті Суспільне Спорт і новому супутниковому телеканалі Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

За результатами жеребкування збірна України потрапила до групи A. Суперниками українок стануть збірні Канади, Китаю, Чехії, Домініканської Республіки, Мексики, Нідерландів та Сербії. Всі матчі проходитимуть у Китаї. Напряму на Олімпійські ігри пройдуть дві найсильніші збірні у групі.

Свій перший поєдинок у відборі збірна України проведе проти Китаю 16 вересня о 14:30. Наживо матч дивіться на місцевих телеканалах, сайті Суспільне Спорт та супутниковому телеканалі Суспільне Спорт.

Графік трансляцій всіх матчів України у відборі:

  • Україна – Китай — 16 вересня, 14:30;
  • Україна – Сербія — 17 вересня, 11:00;
  • Україна – Домініканська Республіка — 19 вересня, 8:00;
  • Україна – Нідерланди — 20 вересня, 5:00;
  • Україна – Канада — 22 вересня, 8:00;
  • Україна – Чехія — 23 вересня, 5:00;
  • Україна – Мексика — 24 вересня, 5:00.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Зазначимо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні та перевірені новини про Черкаси та область — на цифрових платформах: 

Телетрансляцію Суспільне Черкаси та радіоефір Українського Радіо Черкас онлайн шукайте на сайті філії.