Іспанія – Англія — фінал Чемпіонату світу з футболу серед жінок на Суспільному

Іспанія – Англія — фінал Чемпіонату світу з футболу серед жінок на Суспільному

18 сер. 2023

У неділю, 20 серпня, о 13:00 збірні Іспанії та Англії зіграють у фіналі Чемпіонату світу з футболу серед жінок, який відбувається в Австралії та Новій Зеландії. Пряму трансляцію матчу дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Черкаси, Суспільне Вінниця, Суспільне Хмельницький, Суспільне Кропивницький та інші), на сайті Суспільне Спорт та новому супутниковому телеканалі Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Читайте також: Суспільне транслюватиме жіночий Чемпіонат Європи з волейболу

Збірна Іспанії вперше в історії гратиме у фіналі чемпіонату світу. В 1/8 фіналу іспанки переграла збірну Швейцарії з рахунком 5-1, у чвертьфіналі здолали збірну Нідерландів (2-1). У півфіналі Іспанія здобула перемогу у матчі зі Швецією з рахунком 2-1. 

Для збірної Англії це також перший фінал на чемпіонаті світу в історії (до цього англійки двічі поступалися у півфіналах). На шляху до цього фіналу в 1/8 фіналу англійки в серії післяматчевих пенальті здолали збірну Нігерії (0-0 в основний час, та 4-2 за пенальті). У чвертьфіналі Англія виявилася сильнішою за Колумбію — підсумковий рахунок 2-1, а у півфіналі англійки переграли Австралію з рахунком 3-1.

Коментуватиме фінал Єгор Джулай.

Також 19 серпня об 11:00 відбудеться матч за 3-тє місце між збірними Швеції та Австралії. Цей матч дивіться на сайті Суспільне Спорт. А о 15:00 цей поєдинок можна буде переглянути на супутниковому телеканалі Суспільне Спорт.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та перевірені новини про Черкаси та область — на цифрових платформах: 

Телетрансляцію Суспільне Черкаси та радіоефір Українського Радіо Черкас онлайн шукайте на сайті філії.