Кореспондентку Суспільне Черкаси Вікторію Хамазу нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

Кореспондентку Суспільне Черкаси Вікторію Хамазу нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

7 чер. 2023

6 червня Указом Президента України №316/2023 п’ятьох журналістів та журналісток Суспільного Мовлення відзначили державними нагородами України. За «вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної журналістики та інформаційної сфери, мужність і самовідданість, виявлені під час висвітлення подій повномасштабного вторгнення Російської Федерації на територію України, багаторічну сумлінну працю та високу професійну майстерність» орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено кореспондентку Суспільне Черкаси Вікторію Хамазу

Читайте також: Журналіст Суспільного Тарас Ібрагімов: «Страшно, але ж хтось має виконувати цю роботу»

Журналістка Суспільне Черкаси Вікторія Хамаза з перших днів повномасштабного вторгнення поєднує роботу кореспондентки з волонтерством — допомагає військовим та цивільним, їздить на лінію вогню і займається евакуацією людей з прифронтових територій. Вікторія каже, що нагорода — несподівана і приємна, а також заслуга всієї команди.

«Єдина наша мета — це допомогти пришвидшити перемогу, і такі відзнаки лише стимулюють не зупинятися. Ба більше: ця відзнака була б неможливою без підтримки команди Суспільного — журналістів, всієї редакції, продюсерів та керівників. Вважаю, що це заслуга всієї нашої команди», — каже Вікторія Хамаза.

Читайте також: «Всі знають, заради чого», — Вікторія Хамаза розповіла Суспільне Черкаси про волонтерські поїздки

Від команди Суспільного Мовлення орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено також журналіста і фотографа Тараса Ібрагімова. Орден княгині Ольги ІІІ ступеня отримали кореспондентка Суспільне Миколаїв Валентина Гурова, кореспондентка Суспільне Донбас Анастасія Дашко, журналістка Координаційного центру мовлення національних меншин Суспільного Сімона Нестеренко. Більше про це читайте за посиланням. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та перевірені новини про Черкаси та область — читайте на цифрових платформах: