Класичний, лікувальний та точковий масаж у селі Білозір’я навпомацки робить Володимир Тертичний

14:59, 7 лют. 2019
 
Класичний, лікувальний та точковий масаж у селі Білозір’я навпомацки робить Володимир Тертичний

Чоловік від народження незрячий. Разом з дружиною 4 роки тому він відкрив у селі масажний кабінет. До свого професійного свята, дня масажиста, яке в Україні відзначають сьогодні, подружжя розповіло нам свою історію.

Володимир Терлецький робить пацієнтці масаж комірцевої зони. На прийомі у чоловіка Наталія Крупенко з Білозір’я втретє.

Наталія Крупенко бувала й на процедурах у дружини Володимира – Ірини. Разом подружжя масажистів 7 років. Познайомилися у Генічеському медучилищі, де навчалися у спеціальній групі для незрячих.

Влаштуватися на роботу до лікарні парі не вдалося, - розповідає Володимир. Тому спочатку робили масаж у пацієнтів вдома, згодом відкрили власну справу.

Цей кабінет, де працюють нині,  Володимир з Іриною орендували в Білозірському центрі дозвілля 4 роки тому. Зі слів масажиста, тоді, за два перші тижні роботи, до них не прийшов жоден пацієнт.

Нині Володимир  щодня приймає до 15 пацієнтів.  З Білозір’я, Черкас  та Сміли. Масажує, здебільшого дорослих. Ірина з працює з дітьми.

Про вибір професії  Ірина не шкодує. Каже, масаж поєднав  їх з чоловіком. Місяць тому у них народився син. Надалі родини планує розвивати власну справу.