Боксерський зал, облаштований у черкаському училищі розширять

15:41, 7 лис. 2019
 
Боксерський зал, облаштований у черкаському училищі розширять

Боксерський зал, облаштований у черкаському вищому професійному училищі будівельних технологій для студентів, розширять через два тижні. Зі слів директора закладу Олександра Саюна: облаштовували його у колишньому складському приміщені гуртожитку. Діє він уже два місяці. Ремонт робили майстри разом зі студентами.

Розпочинають заняття із розминки. Її проводить інструктор Григорій Чуб. Перед тим, як одягнути боксерські рукавиці, хлопці займаються на спортивних тренажерах.
«Силовий спорт зміцнює м’язи, укріпляє дисципліну. Робимо силові вправи, робимо вправи на техніку, правильне виконання, що допомагає знизити травматизм, ставить гарний тонус на все тіло».

Дев’ятнадцятирічний Артем Пустовой з 6-ти років займався карате, потім боксом. Нині відвідує ще й тренажерну залу.
«Мені зручно, тому що зал поруч, після навчання я відразу забігаю сюди на тренування. Бокс в житті знадобиться. Якщо хтось щось запитує, я намагаюся допомогти, підказати».

Раніше це приміщення використовували під склад. Навесні, розповідає директор закладу, вирішили обладнати тут спортзал. У межах виробничого навчання студенти разом із майстрами зробили ремонт.
«На даний навчальний кабінет було використано 70-т тисяч грн. А обладнання, яке знаходиться у цьому залі ми придбали в першу чергу від коштів з виробничої практики, які надходять на розрахунковий рахунок нашого навчального закладу».

Серед тих, хто допомагав наводити лад у, тепер уже, боксерському залі – студент Денис Шерстяк. У закладі хлопець здобуває освіту зварника-муляра.
«Фарбували, штукатурили, малюнки усе чіпляли».

За тиждень-два зал планують розширити, додає директор закладу, встановити бігові доріжки і велотренажери.