У суді допитали свідка у справі вбивства депутата Черкаської облради

16:46, 21 жов. 2019
 
У суді допитали свідка у справі вбивства депутата Черкаської облради

Свідка у справі вбивства депутата Черкаської обласної ради Сергія Гури допитали сьогодні у Соснівському районному суді Черкас. Чоловік розповів, що в день скоєння злочину між обвинуваченим у вбивстві та Сергієм Гурою стався конфлікт.

Судове засідання розпочалося допитом свідка. В травні 2018-го чоловік працював комірником на базі оптової торгівлі в Черкасах. В день вбивства чув, що між обвинуваченим у вбивстві Миколою Гончаром та Сергієм Гурою був конфлікт.
Свідок розповів, після розмови з Сергієм Гурою обвинувачений був знервований.

Дружина убитого Сергія Гури, яка сьогодні мала свідчити в суді, на засідання не з’явилася. Як розповів її представник Олексій Заволокін, його підзахисна має прийти на наступне слухання.

Зі слів прокурора Черкаської місцевої прокуратури Івана Шерстобітова, нині Миколі Гончару інкримінують два злочини – умисне вбивство людини та зберігання вогнепальної зброї.

Суд продовжить слухання у цій справі 20 листопада.

Нагадаємо, вбивство депутата Черкаської обласної ради Сергія Гури сталося 24 травня 2018-го близько 18-ї у приміщенні однієї з громадських організацій по вулиці Хрещатик у Черкасах. Чоловік вистрілив декілька раз у потерпілого та у подальшому забарикадувався в цьому приміщенні. Депутат від вогнепальних поранень загинув.