Ремонт спортзали у будівлі комплексу «Сокіл» закінчать через місяць

14:55, 21 жов. 2019
 
Ремонт спортзали у будівлі комплексу «Сокіл» закінчать через місяць

Капітальний ремонт спортивної зали у будівлі комплексу «Сокіл» комунального підприємства «Центральний стадіон» закінчать через місяць. Про це Суспільному повідомив директор установи Юрій Гончаров.

Другий місяць поспіль на будівельних роботах у спортивній залі працює Олександр Кудь. Останні два тижні він фарбує стелю.
«Дофарбовуємо стелю, потім колони будемо утеплювати і «барашок». Вже виходимо на фінішну».

Поруч у бітонозмішувачі готує суміш для привіконного вимощення Олександр Ковалець. Каже, дотримується усіх пропорцій та правил.
«Пропорція – 4 відра гранвідсіву на відро води. Основу змочуємо, потім заливаємо, вирівнюємо, потім це все закладеться плиткою».

Капітальний ремонт спортивної зали у будівлі комплексу «Сокіл» комунального підприємства «Центральний стадіон» протягом тридцяти років проводять уперше. Говорить його директор Юрій Гончаров. Каже, роботи розпочали наприкінці червня цього року.
«Стелю вже закінчують. Обштукатурені стіни, уже закуплені панелі на стіни ігрової зали, основна робота, яку ми ще не робили – це ремонт паркету, але я знаю, що на наступному тижні будуть заходити сюди люди і виконувать роботи».

Вже замінили скляний фасад приміщення, у якому знаходиться зала. Нині вставляють нові двері. Після цього розпочнуть оздоблювальні роботи та ремонт глядацьких трибун. Також встановлять сучасну систему опалення. На всі ці роботи із міського бюджету було скеровано 1 млн 400 тисяч. Говорить Юрій Гончаров. Каже, завершити ремонт планують за місяць.
«Був проведений тендер, визначений переможець, і підрядна організація буде приступати до ремонту фойє, і залу боксу».

Юрій Гончаров додає: у відремонтованій залі проводитимуть тренування та змагання із футзалу та баскетболу. Нагадаємо, спортивний комплекс «Сокіл» перебував у власності державного підприємства науково-виробничого комплексу «Фотоприлад». У 2017 році його передали місту.