Черкаський танцювальний колектив «Drive» повернувся з нагородами всеукраїнських змагань

15:10, 18 жов. 2019
 
Черкаський танцювальний колектив «Drive» повернувся з нагородами всеукраїнських змагань

Черкаський танцювальний колектив «Drive» повернувся з нагородами всеукраїнських змагань. Про це журналістам розповіла керівниця клубу Анна Задніпровська. Зі її слів, 13 жовтня вони в Одесі розпочали новий танцювальний сезон. У турнірі за медалі змагались 150 учасників з усієї України, серед них - 105 черкащанок. Спортсменки провели поділились враженнями від змагань з нашою Оленою Нечитайло.

 12-річна Вероніка Дмитрик розповідає, до виступів в Одесі готувались три місяці. Дівчині вдалось вибороти 5 медалей.

«Для мене найвагоміша та найцінніша моє досягнення –це перше місце по диско-фристайлу. Тому що його як на мене найважче танцювати».

Олександра Кушнір на змаганнях здобула нагороди у дуетних виступах.

«Я старалась витанцювати диско. Витанцювати всі, але краще получилось дуети і по них краще вийшло так. Тому що там ще є менше суперників було, а в інших танцях шоу, там були суперників побільше. І вони за літо теж підготувались».

Найбільше медалей привезла до Черкас семирічна  Аліна Задніпровська. Вона отримала 9 нагород.

«Веселі були емоції, і я дуже хотіла перемогти і я це довела, до мого діла.  Для мене був дуже важкий – це слоу. Я там робила всякі трюки. Мені це дуже було важко».

Три медалі у 13-річної  Валерії Рашевської.

«Трошки було складно, були такі сильні конкуренти, у деяких категоріях не складно. Найскладніше, це було слоу, діско-слоу друге місце. Там було 6 учасників».

В Одесі черкаські танцівники продемонстрували 105 номерів- сольні, дуетні та групові, розповідає керівниця клубу Анна Задніпровська. Додає, вони вибороли 75 нагород різного ґатунку.

«Цей старт був дуже важкий. Тому що це були перші змагання після великої перерви. Тому діткам було дуже важко знову виходити на танцспол і відчувати себе в своїй тарілці. Вони всі дуже переживали, дуже старалися, намагались показати себе тільки з найкращої сторони».

Цієї неділі танцівники клубу «Drive» вирушать на змагання до столиці.