10 відсотків опіків тіла через пустощі із сірниками отримала 11-річна дівчинка із Золотоноші

11:02, 2 жов. 2019
 
10 відсотків опіків тіла через пустощі із сірниками отримала 11-річна дівчинка із Золотоноші

Бавилась разом із друзями і не помітила, як один із сірників потрапив на одяг – розповідає її мама. У результаті - дитина 5 добу знаходиться в опіковому відділені Першої міської лікарні Черкас. Більше розкаже Юлія Норовкова.

11-річна Таня  пригадує, як разом із друзями вирішили побавитись сірниками. Іскра потрапила на одяг, він спалахнув. Першим на допомогу кинувся молодший брат.   

Таня ховає обличчя від камери  та не називає прізвище, бо боїться осуду, каже мама дівчинки Оксана. Коли все сталося – вона була на роботі.

"Дізналася 0 7 вечора, був шок. Я одразу відпросилася, забігла додому речі взяла і одразу на Черкаси. Просто ну так получилось.  Шо в них з’явились ті спічки і ніхто не скаже і ніхто не  скаже, хто взяв ті спічки"

Зі слів завідувача опікового відділення першої міської лікарні Черкас Володимира Цапенка, дитина отримала  10%  опіків тіла, рани не глибокі.  

"Буде зроблена дермобразія що полегшить перебіг заховрювання, рани будуть закриті свинячою шкірою і  я думаю, що мінімум 10 днів, максимум два тижні буде в лікарні".

Учора дівчинці зробили операцію. Нині вона відновлюється