Черкащанка Ольга Степанець потрапила до енциклопедії дитячих талантів

11:17, 20 вер. 2019
 
Черкащанка Ольга Степанець потрапила до енциклопедії дитячих талантів

Черкащанка Ольга Степанець потрапила до енциклопедії дитячих талантів «25 найвидатніших дітей України». Дівчинка займається у хореографічній студії «Вікторія» 3 роки і за цей час стала переможницею та учасницею міжнародних змагань. Ірина Філенко побувала на одній із репетицій Олі та дізналася, що їй допомагає досягати результатів.

Це репетиція танцю художнього колективу «Вікторія». Серед учасниць 10-річна Ольга Степанець. Дівчинка пригадує перший день, коли прийшла на заняття.
«Це був день, коли мене привела мама, і я прийшла, мені було дуже страшно, тому що тут були нові діти, я змогла, я себе тримала в руках і я займалася».

Оля говорить, що змогла потрапити до енциклопедії завдяки тренуванням і сумлінному ставленню до занять.
За словами мами дівчинки Оксани Степанець, після участі доньки у Всеукраїнській премії «Диво-дитина», де вона отримала 3 місце, партнери заходу запропонували опублікувати статтю про досягнення Олі.
«Так вона і потрапила до топ-25 видатніших дітей України. Я вважаю, що дуже багато талановитих дітей, і щоб себе якось зарекомендувати, показати, треба багато працювати, це її праця упроводж декількох років, ми до цього йшли оці майже 5 років».

Керівниця танцювального колективу Вікторія Сухенко розповідає, її вихованка Оля Степанець має хороші фізичні дані, але їй ще потрібно попрацювати над хореографією та майстерністю виконання.
«У хореографії – це взагалі така сфера, де неможливо зупинитися і сказати: все прекрасно, я вмію танцювати – це неможливо. Оля виразніше показує себе у модерні, сюжетно-образних танцях, хореографії, там, де потрібно виразити якусь думку, емоцію, почуття, вона старається і у неї це вже виходить».

Вікторія Сухенко додає, що минулий сезон став для її вихованки продуктивним.
«Протягом року дуже багато вони їздили на фестивалі міжнародного рівня, всеукраїнські, і виборювали призові і перші місця, і за версією Асоціації сучасного та естрадного танцю України, Оля отримала танцювального Оскара, золоті нагороди Асоціації Сучасного та естрадного танцю».