Новопризначений голова Черкаської ОДА провів пресконференцію

12:44, 15 сер. 2019
 
Новопризначений голова Черкаської ОДА провів пресконференцію

"Бізнесу із воюючою з нами країною в мене немає і ніколи не було. А придбання нерухомості – це не бізнес". Так пояснив новопризначений голова Черкаської обласної державної адміністрації Ігор Шевченко під час своєї першої прес-конференції те, що він володіє нерухомістю в Росії.

«Якщо ви вважаєте, що придбання якимсь чином якогось там майна це вже є бізнес, то мабуть ми з вами маємо різне уявлення про бізнес. В мене є молодша сестра, яка була заміжня в Росії. І зять, її чоловік, трагічно загинув. І там лишилась дитина, яку виховував я, з 2 років (окрім своїх дітей). І з тією сім’єю у нас залишились теплі стосунки. І ні за яких обставин я б від цих людей не відмовився. Нема таких обставин, не існує, щоб я відмовився від тих людей, які частину життя були зі мною. Тим більше, що нас поєднує ця дитина, і трагедія, яка сталася в нас у родині. Ця квартира була придбана спільними коштами тієї родини і моєї родини. До речі, ця дитина виросла в нас, у Черкасах».

Серед основних питань – обрання заступників. Зі слів Ігоря Шевченка, обрані ним кандидатури кадрова комісія при апараті президента не погодила.
«Дайте мені трохи часу, щоб набрати нову команду, тому що, те, що я знаю, те, що пропоную, навідріз не приймається нинішньою владою. Я не у відчаї, але завдання дуже серйозне».

Нагадаємо, призначили на посаду Ігоря Шевченка 31 липня, під час приїзду до Черкас президента України Володимира Зеленського. До цього, Ігор Шевченко займався підприємницькою діяльністю.