250 декларацій із пацієнтами уклали педіатри, які почали працювати із 1 серпня у Черкасах

16:49, 12 сер. 2019
 
250 декларацій із пацієнтами уклали педіатри, які почали працювати із 1 серпня у Черкасах

250 декларацій із пацієнтами уклали педіатри, які почали працювати із 1 серпня у Черкасах. Про це Суспільному повідомив директор П’ятої міської поліклініки Микола Тарасов. У цю установу медики влаштувалися на роботу за розподілом. До цього навчалися на бюджетній формі навчання й проходили інтернатуру.

Олена Коломієць навчалася в Дніпропетровській медакадемедії. Інтернатуру проходила в Києві. Опісля приступила до роботи в П’ятій черкаській міській поліклініці. Із початку місяця, лікарка уклала 135 декларацій.

Юлія Волчо сьогодні привела до поліклініки сина й доньку, аби укласти декларації з педіатром. Підписання угоди триває 15-20 хвилин.

Загалом до педіатричної амбулаторії П’ятої міської поліклініки у серпні влаштувалися три педіатри, говорить директор установи Микола Тарасов. На сьогодні, фахівці уклали декларацію із двохсот п’ятдесятьма пацієнтами.

Зараз у черкаських поліклініках працює 42 педіатри. Аби фахівців вистачило на все дитяче населення міста (а це 47 тисяч) необхідно ще 10 додаткових лікарів. Про це Суспільному повідомив головний медик міста Олег Стадник.