Працівники та пайовики сільгосппідприємств «Родниківка» та «Ягубець» вимагають звільнити Оьгу Залогу

14:08, 12 чер. 2019
 
Працівники та пайовики сільгосппідприємств «Родниківка» та «Ягубець» вимагають звільнити Оьгу Залогу

Працівники та пайовики сільськогосподарських підприємств «Родниківка» із Уманьского району та «Ягубець» із Христинівського району сьогодні приїхали на сесію обласної ради. Вони вимагали звільнити керівницю обласного Держгеокадастру Ольгу Залогу.

Представники двох колективних господарств із Уманського та Христинівського районів приїхали на сесію Черкаської обласної радиз вимогою звільнити очільницю Держеокадастру області Ольгу Залогу. 305 осіб із «Ягубця» не можуть отримати свої паї, каже голова правління Костянтин Сидорук.

Така ж ситуацію у колективного господарства «Родниківка», говорить голова правління Сергій Войченко.
Зі слів голови Черкаської ОДА Олександра Вельбівця, ні він, ні облрада не мають повноважень звільняти Ольгу Залогу. Він порадив мітингарям їхати до Києва.

У Держгеокадастрі області кореспондентам Суспільного повідомили – Ольга Залога нині на лікарняному. Зв’язатися із нею телефоном нам не вдалося. Нагадаємо, 29 травня працівники та пайовики сільськогосподарських підприємств «Родниківка» та «Ягубець» обмежували рух транспорту на трасі державного значення Київ-Одеса в Уманському районі із вимогами отримати від облдержгеокадастру дозвіл на приватизацію земель.