Черкащанка Єлизавета Сікало повернулась із золотою нагородою міжнародних змагань

11:19, 24 тра. 2019
 
Черкащанка Єлизавета Сікало повернулась із золотою нагородою міжнародних змагань

Черкащанка Єлизавета Сікало повернулась із золотою нагородою міжнародних змагань. З 13 по 19 травня в Словенії відбувся перший етап Кубку Європи зі стрільби з лука. Участь у змаганнях взяло 147 спортсменів із 24 країн. Вихованка черкаської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №2 виступала у складі юніорської збірної України. Єлизавета змагалась в особистій, міксах та командній першостях.

Зі слів дівчини, щоб поїхати на Кубок Європи, вона вдало виступила на останніх змаганнях.
«Щоб відібратися туди, у нас були змагання, які називались «Олімпійські надії». Там я стала чемпіонкою також в особистій першості і зайняла перше місце і так відібралася на збори».

Тренерка Наталія Калініченко каже: «Вона поступово набирає форму. Вона впевнено крокує до високих результатів. Але треба віддати їй належне, вона і багато для цього робить».

До кубку Європи лучниця готувалась тиждень у Львові.
На першому етапі кубку Європи Єлизавета в особистій першості посіла 9 сходинку. У міксах разом із партнером стали п’ятими. А золоті медалі з партнерками здобули у команді.

У комплексній дитячо-юнацькі школі №2 у відділенні стрільби з лука займається 60 хлопців та дівчат. Разом із Єлизаветою тренується 10 річна- Ліза Сисенко.
«Я з нею в секції займаюсь вже рік. Мені приємно з нею займатись. Вона хороший приклад для всіх. Вона дуже професійна».

Нині лучниця готується до чемпіонату України серед юніорів та кадетів, який відбудеться у Львові за місяць.