4-рьох свідків із 6 запрошених заслухав суд у справі про ДТП, яка сталася торік 24 липня

16:47, 16 тра. 2019
 
4-рьох свідків із 6 запрошених заслухав суд у справі про ДТП, яка сталася торік 24 липня

4-рьох свідків із 6 запрошених заслухав Придніпровський райсуд Черкас у справі про ДТП, яка сталася торік 24 липня на розі вулиць Чорновола-Чайковського у Черкасах, де загинули мати та син. Наразі засідання триває, суд досліджує експертизи та матеріали справи.

Судове засідання у справі розпочалось допитом свідків. Із 6 запрошених до зали суду прийшли 4. Серед них жінка, яка мешкає у будинку, де трапилася ДТП, працівниця магазину, розташованого неподалік місця аварії, працівник патрульної поліції та чоловік, що перебував разом з обвинуваченим у автомобілі під час здійснення ДТП.

Наступними до зали суду заходить свідок – продавчиня одного з магазинів, який розташований неподалік перехрестя на якому автомобіль наїхав на жінку з дитиною. Після неї працівник патрульної поліції, який прибув на місце ДТП.

Далі по відеозв’язку свої свідчення надає чоловік, який в момент скоєння наїзду знаходився на передньому сидінні автомобіля БМВ. Він стверджує, саме обвинувачений керував автівкою.

Зі слів адвоката обвинуваченого Володимира Ткаченка, його підзахисний стверджує, що в момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди за кермом був не він.
Зі слів чоловіка загиблої Олександра Коровіна, пояснення обвинувачуваного є недоречними, бо покази свідків сходяться.

Зі слів прокурора відділу прокуратури області Вікторії Дидич, наразі допитано всіх свідків, які перебували у автомобілі БМВ.

Нагадаємо, торік 24 липня на розі вулиць Чорновола-Чайковського на жінку і хлопчика на пішохідному переході наїхав «Фіат», якого вдарив «БМВ». Обвинувачений під вартою з липня минулого року.