У Черкасах на бульварі Шевченка встановлюють паркан

17:53, 14 тра. 2019
 
У Черкасах на бульварі Шевченка встановлюють паркан

У Черкасах на бульварі Шевченка встановлюють паркан. Торік у травні на сайті міської ради представники департаменту архітектури та містобудування цікавилися думкою містян щодо зовнішнього вигляду майбутньої огорожі. Однак на бульварі вже 5 день встановлюють огорожу, яку не підтримала більшість містян.

Черкасець Єгор Толстой двічі на тиждень прогулюється бульваром. Каже, такий паркан зробить його більш безпечним.
Світлана Рясик рік тому у соціальній мережі пройшла опитування щодо дизайну майбутньої огорожі. Дівчина каже, нинішній варіант не обирала.
За словами пенсіонерки Тетяни Літвінової, такий паркан прикрасить місто та зробить його затишним.


Зі слів представника підприємства, яке встановлює паркани, Максима Лободенка, роботи на бульварі Шевченка тривають 5 днів. Їх встановлює бригада, яка складається із 7 осіб.


Максим Лободенко додає, що основна мета парканів – це безпека дорожнього руху. Цинкові огорожі, якими нині облаштовують бульвар, легші в експлуатації і слугуватимуть до 10 років, каже Максим Лободенко.


Зі слів директор департаменту архітектури та містобудування Артура Савіна встановлення парканів є складовою проекту повної реконструкції бульвару Шевченка. Основною метою було встановлення огорожі в єдиному стилі.
Скільки грошей витратили на паркани, Артур Савін не повідомив. За його словами кошти виплатять за фактом встановлення огорожі, згідно з актами виконаних робіт. Встановлення огорожі закінчать через місяць, додав Артур Савін.