Сьогодні у Черкасах розпочали ремонтувати п’ять вулиць

15:52, 19 кві. 2019
 
Сьогодні у Черкасах розпочали ремонтувати п’ять вулиць

Сьогодні у Черкасах розпочали ремонтувати п’ять вулиць: Гоголя, Пастерівську, Гетьмана-Сагайдачного, Припортову та Руставі. На цих об’єктах здійснюють заміну асфальтного покриття. З бюджету міста на реставрацію вулиць передбачено 310 мільйонів гривень. Про це нашим кореспондентам повідомив начальник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко.


Водій Анатолій Балоха приїхав на шиномонтаж, аби відремонтувати автівку. Розповідає – пошкодив колесо, в’їхавши в яму по вулиці Гоголя, яку нині ремонтують.


Заступник директора підприємства, яке ремонтує дороги, Ігор Віблий каже, що на цих ділянках проводяться роботи із демонтажу старого асфальтобетонного покриття.


Зі слів начальника управління вуличної інфраструктури Сергія Отрешка, поточний середній ремонт 5 вулиць міста мають завершити через 2 тижні.
«Повна заміна покриття, так званий «сплошняк», який ми використовуємо в переважній більшості останні два роки, який дозволяє після проведення ремонту певний термін до 5 років не повертатися до цієї дороги. На відміну від «латкового» ремонту. Карти відремонтовані залишаються, а старий асфальт починає руйнуватися між новини картами.»


У зв’язку зі щоденним проведенням ремонтних робіт на зазначених вулицях рух автотранспорту здійснюється по одній полосі у реверсному режимі, додає Сергій Отрешко.