Родина з Лисянки не отримала авто, за яке сплатила внесок

10:45, 8 кві. 2019
 
Родина з Лисянки не отримала авто, за яке сплатила внесок

Авто за тиждень мала отримати родина Назарчуків із Лисянки. Догорів із черкаським автосалоном вони уклали на початку березня, проте за кермо нового автомобіля так і не сіли. Регіональний директор підприємства каже, що Назарчуки не дотримались умов підписаного документу.  Сім’я з Лисянки - Наталія та Сергій Назарчуки вирішили придбати автомобіль у Черкасах. Їх зацікавила пропозиція автосалону  "Авто просто". Зі слів Наталії, при першій зустрічі працівники розповідали - після першого внеску нове авто родина отримає за тиждень. Тому і підписали договір.

330 тисяч гривень коштує автівка, яку вибрала сім’я Назарчуків. Чоловік додає, гроші сплатили,  та  авто ні за тиждень, ні за два не отримали.

Регіональний директор товариства з обмеженою відповідальністю "Авто просто" Наталія Шершень розповідає, що сім’я Назарчуків не дотрималась умов підписаного договору.

Наталія Шершень додає, що від своїх зобов’язань автосалон не відмовляється. Наталія та Сергій отримають авто, коли сплатять щомісячний і авансовий внесок. Та Сергій Назарчук говорить, що їх не попереджали, що вони є учасниками групи.