Проект рішення "Про затвердження Програми зайнятості населення на 2019-2023 роки" підтримала сесія Черкаської міськради

16:40, 21 бер. 2019
 
Проект рішення

Його розглянули першим.  Також внесли зміни до бюджету на 2019 рік та до програми соціально-економічного та культурного розвитку.  Потому прийняли низку галузевих та земельних питань.   Усі рішення цього пленарного засідання можуть визнати недійсними. Про це під час засідання повідомив  депутат  від Партії вільних демократів Олександр Згіблов. Із запізненням у годину розпочалася сьогоднішня сесія міської ради. Депутати не могли дійти згоди щодо її легітимності. На початку засідання депутат від ПВД Олександр Згіблов виступив із заявою, що засідання проводити не можна, оскільки в залі присутні 5 депутатів, які були відкликані через порушення передвиборчих обіцянок. Це  - Альона Цегвінцева, Тетяна Чорнобіль, Віталій Косяк,  Максим Скорик та Максим Шадловський.

Олександр Згіблов додав, якщо міськрада прийме рішення із  порушеннями Конституції України, це може бути підставою для дострокового припинення повноважень усього складу ЧМради.  За словами одного з відкликаних депутатів Альони Цегвінцевої, провадження у справі не відкрито. Є тільки зареєстрована заява.

Не дійшовши згоди, сесійну залу покинули депутати від Блоку Петра Порошенка, Партії вільних демократів та “Громадянської позиції”.

Депутати, які залишилися, продовжили сесію у звичному режимі.