Приватна фірма з продажу дверей та вікон не надала товар черкасцю, який попередньо заплатив їм за двері сім тисяч гривень

12:53, 5 бер. 2019
 
Приватна фірма з продажу дверей та вікон не надала товар черкасцю, який попередньо заплатив їм за двері сім тисяч гривень

Оплату Олег Меркулов здійснив у листопаді 2018, а двері йому досі не доставили.  Фірма виїхала з офісу, де раніше перебувала. На телефонні дзвінки власник – не відповідає.

Черкасець Олег Меркулов торік вирішив зробити ремонт у своїй квартирі. В одному з торговельних центрів чоловік знайшов фірму з продажу дверей та замовив у них товар.

Олег доплатив ще три тисячі. Чоловік, який представився директором фірми, написав розписку, що отримав кошти.

Двері мали привезти перед Новим роком – додає Олег Меркулов, але цього не сталося. На дзвінки, каже,  директор не відповідав. Фірма виїхала з офісу, де раніше перебувала. Тепер там – магазин дитячого одягу.

Директорка торговельного центру, де фірма орендувала приміщення, не надала жодної інформації про підприємців.

Чоловік, якому Олег віддав гроші, на телефонні дзвінки – не відповідає.

За назвою, зазначеною на квитанції, знаходимо приватне підприємство «Двері плюс поли» у Єдиному держреєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців на сайті Міністерства Юстиції. Засновником є Андрій Литвин. Місцезнаходження юридичної особи: вулиця Чигиринська, 48. За цією адресою, не вдалося знайти засновника.

На телефонні дзвінки також він не відповідав.

Олег Меркулов подав заяву до поліції. Зі слів Дмитра Грищенка, речника Головного управління Нацполіції області, чи відкрито кримінальне провадження, він не знає. Пояснює це тим, що слідчий нині у відпустці. Ми скерували інформаційний запит до правоохоронного органу, аби дізнатися інформацію.