До Черкас сьогодні приїхав кандидат на пост Президента України Андрій Садовий

18:26, 21 лют. 2019
 
До Черкас сьогодні приїхав кандидат на пост Президента України Андрій Садовий

Він зустрівся з громадою на Соборній площі міста.

Кандидат в Президенти Андрій Садовий на Соборній площі спілкується з черкащанами. Свою мету приїзду формулює так: «Будемо говорити про майбутнє, про міста, про ваше з нами життя. Буду розказувати про свою програму, буду розказувати, як підняти виробництво в країні, як навести елементарний порядок».

Віктор Коваленко, черкасець: «Прийшов сьогодні поспілкуватися з кандидатом на пост Президента, дізнатися про нього більше й зрозуміти, чому саме ця людина хоче стати нашим Президентом. Дізнався із інтернета, слідкую за новинами в місті».

Іван Козеряй, черкасець: «Для мене взагалі логічним найцікавішим питання було: курс молодіжної політики в державі, тому що на даний момент молоддю фактично ніхто не займається».

Кандидат називає основні напрямки своєї програми: « Для мене є важливим технологічна модернізація країни, щоби люди мали роботу, щоб мали робочі місця, щоб люди верталися сюди. Для мене є важливим безпека держави, що ми себе гідно почували, були захищеними».

В офіційній програмі кандидата Андрія Садового, яка опублікована на сайті громадського руху «Чесно», також наявні такі пункти:

  • Перерозподіл структури податків
  • Відновлення професійно-технічної освіти
  • Зробити прозорою роботу митниці та фіскальної служби.

Олександра Дем’яненко, політолог: «Ми з вами чітко повинні розуміти, що не всі ті обіцянки, які є в програмах кандидатів у Президенти, під силу йому одному, тому що має бути злагоджена робота Президента, Верховної Ради й Кабінету Міністрів. Якщо говорити про внесення змін до Конституції України й те що він пропонує зменшити кількість народних депутатів до 300, очевидно – це внесення змін до Конституції України, до основного документа держави, - це зробити може виключно парламент».

За повідомленням прес-служби обласної організації «Самопоміч» на зустріч прийшли сотня людей. Поліція підтвердила аналогічну цифру.  Тривала зустріч годину.

Андрій Садовий народився у серпні 1968 року у Львові.

1998-го  - обраний депутатом Львівської міської ради 3-го скликання.

 У 2000 - балотувався до Верховної Ради 3-го скликання як самовисуванець.
Із 2006-го - Львівський міський голова.

У 2012-ому Засновник громадської організації «Самопоміч», голова політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

Нагадаю, чергові вибори Президента України стартували 31 грудня 2018 року. Центральна виборча комісія зареєструвала 44 кандидати на пост Президента.  Із зареєстрованих кандидатів - 20 - самовисуванці, 24 висунули політичні партії. Це народні депутати, лідери політсил, бізнесмени та колишні високопосадовці. Середній вік учасників виборів - 50 років. Серед кандидатів - 4 жінки. Голосування призначене на 31 березня 2019 року.