Два роки триває розслідування дорожньо-транспортної пригоди у селі Руська Поляна

10:08, 21 лют. 2019
 
Два роки триває розслідування дорожньо-транспортної пригоди у селі Руська Поляна

Про це журналістам Суспільного повідомив її учасник Віктор Жук. У результаті ДТП чоловік отримав переломи руки та ноги.

Черкасець Віктор Жук розповідає,  розслідування дорожньо-транспортної пригоди, у якій він постраждав, триває майже два роки.

Чому справу за два роки не передали до суду – коментує прокурор Черкаської місцевої прокуратури Ірина  Кожушко: «На даний час в ході досудового розслідування   в даному кримінальному провадженні  виникла необхідність у проведенні ще ряду слідчих дій  в обстановці максимально наближеній  до умов в якій настала вказана дорожньо-транспортна пригода  та у необхідності призначення додаткових експертиз, тому після проведення слідчих дій та отримання результатів по провадженню буде прийняте кінцеве об’єктивне рішення  у даному кримінальному провадженні».

Зі слів Віктора, на лікування він витратив більше 100 тисяч гривень,  втратив працездатність і отримав інвалідність 3 групи. Ще понад 100 тисяч гривень необхідно на наступну  операцію.

Інший учасник автопригоди  із журналістами Суспільного  спілкуватися відмовився, не вказуючи причину.  Нагадаємо,  ДТП трапилось у селі Руська Поляна у 2017 році. Зі слів Володимира Коротиша завідувача травматологічним відділенням, у  Віктора Жука були  пошкодження легень, переломи стегна та руки.