У Черкасах пройшла акція «Полюби депутата свого міста»

15:55, 14 лют. 2019
 
У Черкасах пройшла акція «Полюби депутата свого міста»

За що ви любите свого депутата? Про це сьогодні запитували черкащан представники організації «Активна громада». Всеукраїнську акція «Полюби депутата свого міста» вони провели на площі біля Черкаської міськради. Зі слів організаторки заходу Марини Гур’янової,  усе - аби налагодити діалог між черкасцями і депутатами їхніх районів.

О 12-й годині біля Черкаської міськради збираються представники організації «Активна громада». За кілька хвилин вони починають опитувати містян.

Ось на цьому аркуші паперу Галина Касьянова має написати «За що вона любить свого депутата» і «за що б полюбила більше». Жінка знає, хто представляє інтереси її мікройону.

Черкащанка Наталія Єріна майже нічого не знає про свого депутата. Хоче, щоб обранці більше дослухалися до містян.

Акцію «Полюби депутата свого міста» організували, щоб звернути увагу черкасців на діяльність депутатів і спонукати людей дізнаватися більше про свої права, розповідає організаторка заходу Марина Гур’янова.

Опитування проводять в ігровій формі, аби не відлякувати людей, а навпаки - залучати до активного громадського життя, додає Марина Гур’янова. Каже, взяти участь в акції запрошували й депутатів. До них не прийшов жоден.