ДТП та можливі компенсації для постраждалих — тематичний проєкт «Ситуація» на UA: Українське радіо Рось

ДТП та можливі компенсації для постраждалих — тематичний проєкт «Ситуація» на UA: Українське радіо Рось

18 тра. 2021

З 17 травня упродовж тижня в ефірі UA: Українське радіо Рось транслюватимуть міжпрограмні ролики  про дорожньо-транспортні пригоди та можливі компенсації для постраждалих внаслідок ДТП. Тематичні аудіоролики доповнять просвітницький проєкт Суспільного радіо Черкащини «Ситуація»

Читайте також: Черкащани у Другій світовій війні — тематичний проєкт UA: Українське радіо Рось

Авторська група мала на меті розповісти про типові дорожньо-транспортні пригоди та ознайомити слухачів із алгоритмом дій у таких випадках.

Експертом проєкту став юрист Олександр Кульчицький.

«Ми детально продумували зміст роликів, бо хотіли доступно пояснити слухачам типові ситуації, що стаються на дорогах. До роботи залучали юристів, які щодня зіштовхуються з питаннями ДТП, виїжджають на місце події разом зі страховиками та поліцією. У роликах розглянули кілька ситуацій: з водіями різних транспортних засобів, пішоходами, велосипедистами, власниками пошкоджених приватних будинків. Деякі ілюструють конкретні ДТП, що трапилися у Черкасах», розповідає редактор UA: Українське радіо Рось Іван Лила.

Автори проєкту сподіваються, що ці аудіоролики допоможуть учасникам дорожнього руху стати більш відповідальними.

Нагадаємо, програми UA: Українське радіо Рось можна слухати онлайн на офіційному сайті Черкаської філії Суспільного або згодом у подкастах UA: Українське радіо Рось на Mixcloud.

Читайте також: UA: Українське радіо Рось — Суспільне радіо твого регіону

Сьогодні UA: Українське радіо — найбільша FM-мережа й найпопулярніше розмовне радіо країни. UA: Українське радіо Рось має щоденні регіональні врізки у цій мережі — з 12:10 до 13:00 та з 17:10 до 18:00. Слухайте нас у Черкасах — 91,4 FM, у Буках — 106,9 FM, у Чигирині — 101,3 FM .