Богослужіння із Запоріжжя і Львова та онлайн-трансляція служби з Черкаського храму — Великдень на UA: ЧЕРКАСИ

Богослужіння із Запоріжжя і Львова та онлайн-трансляція служби з Черкаського храму — Великдень на UA: ЧЕРКАСИ

26 кві. 2021

2 травня християни східного обряду святкуватимуть Воскресіння Христове. Телеканал UA: ЧЕРКАСИ транслюватиме наживо Великодні богослужіння із храмів у Запоріжжі й Львові, а на фейсбук-сторінці Суспільне ЧеркасиПасхальне Богослужіння зі Свято-Троїцького кафедрального собору ПЦУ (м. Черкаси).  Загалом, від початку пандемії Суспільне транслює богослужіння різних конфесій, аби віряни могли молитися з дому.

Пряму трансляцію Великодньої Утрені та Літургії з Кафедрального собору Святої Трійці у Запоріжжі (ПЦУ) готує UA: ЗАПОРІЖЖЯ, а UA: ЛЬВІВ забезпечить трансляцію наживо Великодньої Літургії з церкви Різдва Пресвятої Богородиці (УГКЦ).

Розклад трансляцій Великодніх богослужінь в ефірі UA: ЧЕРКАСИ буде таким: 

у суботу, 1 травня

  • 23:50 — Великоднє Богослужіння з Кафедрального собору Святої Трійці у Запоріжжі (ПЦУ). Трансляція триватиме до 03.30;

у неділю, 2 травня

  • 9:00-10:10 — Великодня Літургія з церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Львові (УГКЦ).

Онлайн-трансляція Пасхального Богослужіння зі Свято-Троїцького кафедрального собору ПЦУ (м. Черкаси) на на фейсбук-сторінці Суспільне Черкаси почнеться о 23:30 у суботу, 1 травня.


Нагадаємо, місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Новини регіонів України читайте на сайті suspilne.media.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами і регіональними новинами Черкащини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Черкаси у Фейсбуці, а також онлайн на сайті філії.