Суспільне Черкаси інформуватиме про найважливіше у день виборів

Суспільне Черкаси інформуватиме про найважливіше у день виборів

23 жов. 2020

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори.  Суспільне Черкас інформуватиме про найважливіші події у день голосування.

«Суспільне працюватиме протягом усієї доби. Знімальні групи будуть на відкритті дільниць, розкажуть, як голосують у місті, внесеному до червоної зони, яка явка виборців у районах, де вперше обирають очільника громади. Окрім цього наші кореспонденти залишаться на одній із дільниць після закриття, розкажуть, як підраховують голоси та відвозять бюлетені на ТВК», каже шефредакторка новин Черкаської філії Суспільного Ніна Волощук. 

Команда UA: ЧЕРКАСИ готує випуски телевізійних новин у неділю о 14:00 та 17:00. На 19:00 заплановано ефір програми «Сьогодні. Головне» із експертами та включеннями кореспондентів із дільниць. На UA: Українське радіо Рось слухайте новини о 17:10, а о 17:20 спеціальний випуск «Теми дня».

Читайте також: «Виборчий округ. Місцеві» — Суспільне запрошує кандидатів на дискусію в прямому ефірі UA: ЧЕРКАСИ

О 20:00 буде озвучено результати екзит-полів у міжрегіональному проєкті «Суспільна студія», який транслюватимуть всі регіональні філії. Прямий ефір програми заплановано до 02:00 понеділка.

Оперативні новини про вибори на Черкащини шукайте на діджитал-платформах Суспільного Черкаси: на сайті Суспільне│Новини, фейсбук-сторінці, ютуб-каналі та телеграм-каналі.

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», — розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

Нагадаємо, філії Суспільного працюють як єдина міжрегіональна платформа з виробництва та розподілу контенту.