Правила роботи з камерою та особливості соціальних мереж — на UA: ЧЕРКАСИ відбувся майстер-клас для працівників ДСНС

Правила роботи з камерою та особливості соціальних мереж — на UA: ЧЕРКАСИ відбувся майстер-клас для працівників ДСНС

6 жов. 2020

5 жовтня пресслужба рятувальників відвідала майстер-клас від команди Суспільного у Черкасах. На зустрічі розглянули приклади контенту на сайті та сторінках ДСНС у соціальних мережах, оператори і журналісти UA: ЧЕРКАСИ поділились фаховими порадами щодо організації роботи на зйомках та текстового подання матеріалів на різних платформах. 

Режисер Олег Клименко розповів про роботу з камерою, кореспондентка Анна Іщенко — роботу у соціальних мережах, журналістка Ольга Котляр —  закадровий текст і публікації на сайті.
 
«Під час зустрічі ми мали конструктивний діалог з колегами, — розповів головний режисер ефіру UA: ЧЕРКАСИ Олег Клименко. — Розглянули як проводити відеозйомки, які ракурси обирати для матеріалів на різних платформах, поділилися своїм досвідом, почули цікаві ідеї від рятувальників».


Провідна фахівчиня сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС у Черкаській області Оксана Крутоус зазначила, що отримані поради щодо фото- і відеозйомок й написання текстів дозволять привернути більшу увагу до офіційних сторінок Управління у соціальних мережах.



Фахівчиня відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності Управління ДСНС у Черкаській області Інна Довбіна впевнена, що нові вміння допоможуть зробити цікавіші матеріали, щоб глядач і слухач звернув увагу на роботу служби порятунку яка завжди поруч і завжди готова прийти на допомогу.